HTML

OKM sportköre

Miről, hát a sportról. Meg a sportkörről. Magunkról (főleg) magunknak. Lesz foci, futás biztos, a többi meg majd elválik...

Friss topikok

Velencei tófutás 2011.04.03

2011.05.16. 16:13 veresur

Emlékszem, pár éve néhány elszánt futó hétvégi programja volt, most meg hatszázan voltunk... Hiába, ha valami ténylag jó, akkor jön a nép. Ha meg még ingyen is van, akkor úgy kell a lelkesedőket bottal szétkergetni :).

Persze ajanóék (a szervezők) nem akartak szétkergetni senkit, örültek hogy sokan voltunk, szép volt az idő, és mindenfajta nyomás nélkül lehetett futva jólérezni magunkat. Aki váltózni akart, váltózott, aki egyedül vállalta a 28 km-t, az egyedül mehetett (de nem magányosan, arra ilyen létszám mellett esély se volt).
A klubból Judy, Zsófi és Veresúr választotta a Tó körüli kocogást e szép vasárnap délelőtt. Kinek gyorsabban, kinek lassabban sikerült, volt aki csak a felét vállalta – de ami egyforma volt a verseny végi terülj asztalkámnál, az a széles mosoly. Soha rosszabbat.
Ja, a képen Zsófi üldözi a férfiakat :))

Szólj hozzá!

Címkék: futas

A bejegyzés trackback címe:

https://okmsk.blog.hu/api/trackback/id/tr682908457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása