HTML

OKM sportköre

Miről, hát a sportról. Meg a sportkörről. Magunkról (főleg) magunknak. Lesz foci, futás biztos, a többi meg majd elválik...

Friss topikok

Maratonváltó a pokolban :)

2010.06.16. 15:40 veresur

Bazi meleg, tűző nap, de ezúttal nem maradt el. Ez volt tőmondatokban az idei maratonváltó, ahol jó szokásunkhoz híven két csapattal álltunk fel és jó szokásunkhoz híven halálba variáltuk a csapatokat – igaz, ezúttal mentségünkre szolgált hogy a szervezők is variáltak...

 

No és azért a lényeg, hogy végül mindkét csapatunk célba ért, ellentétben jó néhány futótársunkkal, merthogy az emberek hullottak mint az őszi legyek, mindenki körére  jutott szirénázó mentő, meg földön fekvőt ápoló rendezők – szerencsére mi csak futottunk és még hogy! Igaz, az eredményünk volt már jobb, viszont ilyen meleg tán még sose volt, ráadásul ilyen kis különbség se volt még talán a csapataink között (kevesebb mint egy perc).

 

És a krónika: Veresúr hozott egy kis előnyt a „bécsapatnak”, amit Tamás durván megfordított – innentől az „ácsapat” végig az élen trappolt, bár Kareszék a végén nagyon kapaszkodtak, mégis maradt az előnyből 45 másodperc. Éljenek a győztesek, és persze a másodikok is!!

 

A következő kihívás jövő hétvégén az ultrabalaton és a Velencei-tó úszás, kinek mi. Szurkoljatok!

 

Ja, a krónika kedvéért a csapatok:

 

Hely..

Név

Csapat

r.sz

kat.h..

eredm.

232

OKM Futókör I.

Szakonyi Zsófia, Szarka Szilvia, Petneházy Tamás,Baumstark József,dr. Idrányi Csilla,Tóth Béla

2208

II/173

04:03:42

236

OKM Futókör II.

Veres Gábor,Veres Gábor, Németh Gábor, Veres Gábor,Szederkényi István, Lotz Károly

2209

II/176

04:04:27

Ja, és képek is lesznek majd eccer...

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek futas maratonvalto

A bejegyzés trackback címe:

https://okmsk.blog.hu/api/trackback/id/tr992086477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása