HTML

OKM sportköre

Miről, hát a sportról. Meg a sportkörről. Magunkról (főleg) magunknak. Lesz foci, futás biztos, a többi meg majd elválik...

Friss topikok

Sporttal teli hétvége, avagy triatlon a szigeten és félmaraton Szekszárdon

2010.05.03. 15:04 veresur

A hétvégén igazi versenydömping volt, az ember csak kapkodta a fejét és gondolkodott: Hármashatár hegy, Margitsziget vagy Szekszárd felé vegye az irányt?

A klub "vizesei" a Margitszigetet választották, Idrányi Csilla és Veres Gábor is megküzdöttek a körbeúszás fogalmával ismerkedő sporttársakkal a medencében, a gigakátyúkkal a bringáspályán és a moszkítófelhőkkel a futás közben. Persze sikerrel, a célbaérés után pedig megérdemelten élvezhették a koranyári időt a Sportuszodában.

 

 

 

Az eredmények:

Veres Gábor 48'22" (F40: 20.)

Idrányi Csilla 1.16'51" (N: 26.)

 

 

 

 

 

 

 

Eddig a Szekszárd szóról jobbára a bor jutott eszünkbe, de mostantól a félmaraton, sőt az extrém-félmaraton kifejezés is betársulhat. Legalábbis akik vasárnap nekivágtak az 1. Borvidék félmaratonnak, sokáig emlékezni fognak rá.

A futhatatlan emelkedők, a kilátó kétszer, a futhatatlan lejtők. Ezek voltak a leggyakrabban emlegetett (szalonképes) jellemzők - a jó szervezés és gazdag befutócsomag mellett a hősök szájából elhangoztak.

 

 

 

 

De persze ez mind kevés volt hogy bátor leányainkat, Lillát és Zsófit elriassza, mindketten abszolválták a távot. Lilla 1.43 - mal a teljes női mezőnyben lett 4. , míg Zsófi 2.13-mal még mindig bőven a mezőny első felében végzett.

 

NévIdő Hely (absz)Hely (Kat)
Rozsnyai Lilla1.43.4642
Szakonyi Zsófia2.13.456332

 

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek triatlon futas

A bejegyzés trackback címe:

https://okmsk.blog.hu/api/trackback/id/tr761971327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása